Article_Top_970x250

Simfonijski orkestar Mostar priređuje za Valentinovo veliki pop spektakl "Abbatinovo"

JesenjA Big Band baladA

Simfonijski orkestar Mostar priređuje za Valentinovo veliki pop spektakl "Abbatinovo"

velj 06, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

Koncert je humanitarnog karaktera, a posvećen je violončelistu Mihovilu Karuzi, koji već dulji period blisko surađuje sa Simfonijskim orkestrom Mostar i kao solist i kao vođa dionice violončela.

Veliki umjetnik na violončelu obolio je od raka pluća, bolest progresivno napreduje, no njegovi simfoničari vjeruju da će uprkos teškoj situaciji ozdraviti, jer Mihovil Karuza je maestro vrhunskog muziciranja i dobrih vibracija kako na probama, tako i na svakom koncertu. 

Dana 14. listopada 2019. publika je s velikim oduševljenjem pozdravila koncert sastavljen od isključivo pjesama švedske skupine ABBA, pa su glazbenici obećali reprizirati koncert za Valentinovo 2020.

Moderator Boris Čerkuč, maestro Igor Tatarević, solisti: Ivana Duvnjak, Anđela Bukovac i Sandro Bjelanović, 7 pratećih vokala, rock sastav i Simfonijski orkestar Mostar pozivaju vas na veliki spektakl ABBATINOVO. Prepustite se plesu, pjesmi i emocijama. Sve emocije mostarski simfoničari i njihovi prijatelji, a riječ je o 50-ak glazbenika na sceni, te večeri šalju u Split, Mihovilu Karuzi, kojemu je i namijenjen sav prihod od prodanih ulaznica. 

Kosača, 14. veljače, 19:30 sati. Ulaznice po cijeni od 15 KM mogu se kupiti na Porti u Kosači svakim radnim danom od 13 do 20 sati ili rezervirati na broj tel. 063940584.

Dnevnik.ba