Article_Top_970x250

Severina: Ne skrivamo svi prezime kao što Škoro skriva da mu je žena srpskih korijena

instagramuše

Severina: Ne skrivamo svi prezime kao što Škoro skriva da mu je žena srpskih korijena

sij 20, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Instagram

Severina Kojić na Instagramu je komentirala izjavu Miroslava Škore koji je gostujući kod Stankovića u emisiji 'Nedjeljom u 2 sugerirao' da ne zna ni kako se ona preziva.

48-godišnja pjevačici nije prvi put da se okomila na Škoru. U lipnju mu je na Instagramu pokazala srednji prst zbog njegovih stavova o pobačaju. 

Škoro je u nedjelju sa Stankovićem razgovarao o Balaševiću, ali dotaknuli su se i Severine. "Nisam se nikad bavio kolegicom Severinom, ne koristim Wikipediju i izjave kolegice... Kako se već preziva, ne bavim se time", kazao je.

Nakon što je Severina danas objavila fotografiju u badiću s motivima američke zastave, javio joj se jedan pratitelj i poručio joj da se javi Škori. "Ma, čovik ti je zaboravio prezime. A i pazi di parkiraš", poručio joj je, a pjevačica je imala spreman odgovor.

"Pa svi znaju moje prezime. Ne skrivamo svi prezime kao što Škoro skriva da mu je žena srpskih korijena što mi je naravno super. Kad sam to saznala bilo mi je drago što imamo tako liberalnog ultradesničara", napisala je Severina i dodala emotikon srca.

Dnevnik.ba