Article_Top_970x250

SDA HNŽ u posjeti Ljubuškom – “Pomoć ostanku i opstanku Bošnjaka“

SDA čuva bošnjake u ljubuškom

SDA HNŽ u posjeti Ljubuškom – “Pomoć ostanku i opstanku Bošnjaka“

tra 29, 2017
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Stranka demokratske akcije Hercegovačko-neretvanske županije, koju je predvodio predsjednik Odbora Edin Mušić, posjetila je Ljubuški.

Održao se radni sastanak sa načelnikom Ljubuškog Nevenkom Barbarićem, te sa Bošnjacima iz Ljubuškog.

Suradnja lokalne vlasti sa stanovnicima Ljubuškog na zavidnom je nivou, ali da bi projekti  za koje građani i grupe apliciraju bili realizirani potrebna je pomoć viših organa vlasti, poručeno je danas tijekom posjete.

Mušić je novinarima kazao da se tijekom sastanka sa načelnikom, kojem su nazočili i predstavnici Bošnjaka, razgovaralo o suštinskim životnim pitanjima važnim za sve stanovnike općine Ljubuški.

„Prezentirane su nam potrebe koje građani Ljubuškog smatraju priroritetnim“ – rekao je Mušić.

Osman Ćatić, predsjednik Kluba Bošnjaka u Domu naroda PFBiH istakao je da u Ljubuškom svi narodi žive zajedno, surađuju i dijele iste probleme. Izdvojio je problem odlaska stanovnika iz te općine.

„Prilikom razovora s ljudima shvatili smo da imaju jaku podršku načelnika i svih struktura u infrastrukturnim projektima koji su realizirani i koji će biti realizirani. Nastojimo pomoći da kandidirani projekti budu realizirani“– dodao je Ćatić.

Načelnik Barbarić također je istaknuo je problem odlaska naglašavajući da su kvalitetni i dobro plaćeni poslovi rješenje za to.

„Još nismo u mogućnosti da imamo dovoljno radnih mjesta, sve ostalo se može riješiti“ – naglasio je Barbarić.

Dnevnik.ba

Tagovi:

Article_Bottom_970x250