Article_Top_970x250

Sajam turizma i eko proizvoda "STEP – Jajce 2018."

26. i 27. svibnja

Sajam turizma i eko proizvoda "STEP – Jajce 2018."

svibnja 22, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ove godine imamo zaista veliki broj izlagača i vjerujem kako će sajamska ponuda, te planirani kulturno-zabavni program, privući veliki broj posjetitelja u Jajce - kazao je Saraf.

Peti sajam turizma i eko proizvoda "STEP – Jajce 2018" bit će održan sljedećeg vikenda, 26. i 27. svibnja, a ova manifestacija označit će početak ljetne turističke sezone u Jajcu.

Direktor Agencija za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala Jajce Mijat Saraf kazao je Feni da će Sajam, koji će biti održan u centru grada, okupiti pedesetak izlagača, među ostalima, proizvođače eko proizvoda, predstavnike turističkih agencija te hotelijere i ugostitelje iz svih gradova BiH i inozemstva.

- Ove godine imamo zaista veliki broj izlagača i vjerujem kako će sajamska ponuda, te planirani kulturno-zabavni program, privući veliki broj posjetitelja u Jajce - kazao je Saraf.

Cilj ovog sajma je promoviranje turističkih potencijala Jajca, ekološke hrane te razmjena iskustava, a svečanost otvaranja biti će upriličena u subotu u 11 sati, na platou ispred Doma kulture u Jajcu.

Sajam se održava u organizaciji Agencije za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca, te pod pokroviteljstvom Općine Jajce.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250