Article_Top_970x250

S Kobejem je u helikopteru bila i kći Gianna Maria Onore

tragedija

S Kobejem je u helikopteru bila i kći Gianna Maria Onore

sij 26, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Kobe Bryant putovao je na košarkaški turnir s kćeri Giannom kada se helikopter srušio. Među putnicima su bili još jedan igrač i roditelj, na Twitteru je napisao NBA novinar Adrian Wojnarowski.

Bivši američki košarkaš Kobe Bryant (41), jedan od najvećih košarkaša svih vremena, poginuo je u padu helikoptera u nedjelju ujutro po lokalnom vremenu u Calabasasu u američkoj saveznoj državi Kaliforniji, piše 24sata.hr.

Iz SAD-a je stigla tragična potvrda - s Kobejem je u helikopteru putovala i njegova kći Gianna Maria Onore (13).

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mambacita and @azzi35

A post shared by Kobe Bryant (@kobebryant) on

Košarkaški velikan putovao je na košarkaški turnir gdje je trebao biti počasni gost. Na turniru je trebala igrati i njegova kći.

Direktor turnira za djevojčice potvrdio je CNN-u da su Kobea očekivali na turniru, a informaciju je na Twitteru objavio i najpoznatiji NBA novinar, ESPN-ov Adrian Wojnarowski.

- Izvori: Kobe Bryant putovao je na košarkaški turnir s kćeri Giannom kada se helikopter srušio. Među putnicima su bili još jedan igrač i roditelj - napisao je Wojnarowski.

Kobe je upravo zbog Gianne Marie ponovno počeo pratiti košarku. Bio je redovan gost na njezinim turnirima i zajedno su joj gradili karijeru.

Dnevnik.ba

Tagovi: