Article_Top_970x250

Ronaldo sklonio boce Coca-Cole sa stola i poručio "Pijte vodu!". Prijeti mu kazna

konferencija za medije

Ronaldo sklonio boce Coca-Cole sa stola i poručio "Pijte vodu!". Prijeti mu kazna

lip 15, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Screenshot

Portugalski reprezentativac Cristiano Ronaldo privukao je veliku pažnju na konferenciji za medije uoči susreta aktualnih europskih prvaka i Mađarske, sklonivši sa stola dvije boce Coca-Cole koje su se nalazile ispred njega.

Portugalac je uzeo obje boce i odložio ih na stranu jer se ne želi fotografirati ili snimati pred pićem koje smatra štetnim u ishrani mladih i profesionalnih sportaša, što je svojevremeno priznao kada je rekao da ga živcira kada vidi sina da pije Coca-Colu.

Ronaldo je potom uzeo bocu vode i pokazao je novinarima, rekavši: "Evo što treba piti".

To možda i ne bi bilo toliko čudno da Coca-Cola nije jedan od službenih sponzora Eura 2020, pa se s pravom postavlja pitanje hoće li legendarni nogometaš biti sankcioniran zbog ovoga poteza, čak i ako se šalio.

Utakmica Mađarska - Portugal igra se večeras u Bukureštu s početkom od 18 sati, a Ronaldo će postati prvi igrač u povijesti koji je igrao na pet Europskih prvenstava.

Debitirao je 2004. godine, a igrao je i 2008., 2012. i 2016. godine. Također, ako postigne bar jedan gol na takmičenju, postat će najbolji strijelac svih vremena na Europskim prvenstvima. Trenutno je izjednačen s devet golova s ​​bivšim francuskim asom Michelom Platinijem.

Dnevnik.ba