StoryEditor

Rogoznica je Alex slao seksi poruke: "Muškarac u meni silno želi uživati u tebi"

Piše D  /  03.08.2020., 02:08h

Kako piše 24 sata, njihovo dopisivanje i tajno nalaženje trajalo je godinama. U porukama je bilo i eksplicitnog sadržaja, a premda je Rogoznica tvdio kako je baš ne poznaje, vidljivo je da je na snimkama on.

– Bit će dvostruko više strasti ako sad dođeš. Nikad, ali baš nikad nećeš zaboraviti tu ludu noć. Ispunio bih ti svaku poru užitkom, poljubio svaki komadić tvoga tijela… – pisalo je u jednoj poruci koju joj je slao u tri ujutro, no ona ga je odbila. 

Rogoznica je izgleda Alex pisao i o svom braku, te prepričavao kad bi se posvađao ili pomirio sa suprugom Doris, a onda bi se prebacio na laskanje.

–  Ti si zgodna i jako izazovna. Muškarac u meni silno želi uživati u tebi. Ali to nije ono što bi me napunilo i usrećilo dugoročno. Zbilja osjećam da si, osim tog seksepila, mnogo više. Da možeš dati podršku, prijateljstvo i ljubav – napisao joj je Rogoznica. 

Ona je njemu slala i slike svog tijela i zavodila ga. On ju je znatiželjno ispitivao ima li u svojoj kolekciji seksi igračke i može li ga naučiti kako se rabe.

Premda je Rogoznica molio da izbriše sve poruke, ona ih je sve sačuvala i pokazala, pišu 24 sata.

– Opreza radi, nemoj mi prvu poruku kad šalješ poslati neku… Znaš. Da ne budem u neugodnoj situaciji – napisao joj je u jednoj poruci. 

Podsjetimo, Alex Ognjena je pjevačica koja je dosad izdala nekoliko singlova. Prije pet godina sudjelovala je u showu Farma, a prije tri godine, baš u vrijeme dok je izmjenjivala poruke s Rogoznicom, predstavila se i kao domina, te je govorila kako ima muške robove, među kojima su i neki poznati političari i menadžeri.

Za život je zarađivala radeći i kao tatoo majstorica. S Rogoznicom je, rekla je, imala aferu od 2016. pa sve do kraja prošle godine. Osim što su svakodnevno izmjenjivali poruke, često su se i nalazili kod njega u stanu…

26. travanj 2024 05:22