Article_Top_970x250

Roditelji i dijete u komi nakon jučerašnje nesreće na naplatnim kućicama

hrvatska

Roditelji i dijete u komi nakon jučerašnje nesreće na naplatnim kućicama

srp 12, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Troje ljudi teško je ozlijeđeno u stravičnoj prometnoj nesreći koja se jučer oko 12:40 dogodila na naplatnim kućicama Sveta Helena u smjeru Zagreba. 

Stradali su roditelji i dijete koji su u jako teškom stanju, u induciranoj komi, doznao je RTL iz neslužbenih izvora. 

Pretpostavlja se da se nesreća dogodila kada se BMW čakovečkih registracija u punoj brzini dovezao do naplatnih kućica, gdje su na red čekala dva automobila mađarskih registracija. Zbog neprilagođene brzine, BMW se zabio u automobile.

Najgore je prošao automobil u koji se zabio BMW u punoj brzini. Ispred njega je bio jedan automobil koji je plaćao cestarinu pa se u trenutku udarca našao doslovno zgnječen između dvaju vozila. 

Taj je automobil od siline udarca udario i u naplatnu kućicu i posve je smrskan. Fotografije s mjesta nesreće pokazuju koliko je udarac trećeg automobila bio silovit. 

U kućici je bila blagajnica, no, na sreću, ništa joj se nije dogodilo.

Vatrogascima je trebalo 45 minuta da iz smrskanog vozila izvuku bračni par s djetetom. Prvi automobil u nizu također je oštećen i od siline udarca odbačen je nekoliko metara unaprijed. 

Na tom istom mjestu u posljednjih pet godina, javlja RTL, dogodilo se već mnogo nesreća, i to zbog ravne ceste koja vodi točno do naplatnih kućica koje, unatoč brojnim upozorenjima, mnogi vozači primijete prekasno ili budu zaokupljeni nečim drugim, primjerice, korištenjem mobitela.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250