Article_Top_970x250

Rodio se u četvrtak i ostao bez oba roditelja, ako se dječačić izbori za život zvat će se Vuk

svi mole za njega

Rodio se u četvrtak i ostao bez oba roditelja, ako se dječačić izbori za život zvat će se Vuk

sij 12, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Screenshot: Facebook

U prometnoj nesreći stradali su mladi budući roditelji, dječak je na svijet došao hitnim carskim rezom

Neviđena tragedija zatekla je mladu obitelj koja nije imala ni šanse upoznati svoje dijete. U prometnoj nesreći u Srbiji stradali su otac i majka još nerođene bebe. Mališan je došao na svijet u četvrtak, hitnim carskim rezom, nakon što je obitelj doživjela sudar. U Fiatu su se vozili od Kruševca do Kaonika u Srbiji, kada su u četvrtak u rano jutro doživjeli sudar s autobusom Kruševačkog Jugoprevoza, prenosi 100posto.

Na mjestu nesreće nastradao je vozač i mladi otac Stefan Ilić (26), majka Jovana Milenković (25) hitno je prebačena na odjel kirurgije u Kruševcu gdje su je porodili carskim rezom. Iako su liječnici dali sve od sebe da je spase, u petak je podlegla ozljedama. Maleni dječak, koji je u istom danu rođen i ostao siroče, bori se za život, ako preživi zvat će se Vuk.

U automobilu je na stražnjem sjedalu pored pokojne Jovane, sjedila njezina mlađa sestra Teodora, koja je također nastradala i ne zna da joj je sestra poginula. Na suvozačevom sjedalu vozio se otac djevojaka. Otac je preživio i za srpske medije kazao kako cijela obitelj ulaže velike napore da preživjelu Teodoru još neko vrijeme poštede vijesti da je izgubila sestru i zeta, kaže djevojka još nije spremna za to.

Nakon frontalnog sudara autobusa i osobnog vozila sud u Kruševcu odredio je pritvor vozaču autobusa zbog sumnje da je počinio teško djelo protiv sigurnosti javnog prometa.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250