Article_Top_970x250

Robert Hrkać izdao knjigu o najvećim nogometnim utakmicama 21. stoljeća

široki brijeg

Robert Hrkać izdao knjigu o najvećim nogometnim utakmicama 21. stoljeća

tra 15, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Fena

Knjiga pod nazivom "555 najvećih nogometnih utakmica 21. stoljeća", čiji je autor Širokobriježanin Robert Hrkać, uskoro će biti predstavljena javnosti.

- Dvadeset godina zapisivanja rezultata raznih nogometnih natjecanja, od reprezentativnog do klupskog nogometa, konačno sam sažeo u jednu knjigu koja će biti prava poslastica za sve ljubitelje nogometa - kazao je autor Hrkać za Fenu.

Dodao je kako će knjiga do kraja travnja doći na police knjižara Bosne i Hercegovine, Republike Hrvatske i Republike Srbije.

Pritom je istaknuo da je naslov knjige hommage legendarnoj HRT-ovoj nogometnoj emisiji "Petica".

- U dvadeset poglavlja ove knjige čitatelji će uživati čitajući o utakmicama koje su se odigrale u razdoblju od 1. siječnja 2000. godine do sredine ožujka 2020. godine kada je počela pandemija koronavirusa. Također, posebna sam poglavlja posvetio utakmicama reprezentacije Bosne i Hercegovine i Hrvatske, kao i dosezima klubova iz BiH i Hrvatske u europskim natjecanjima - naglasio je Hrkać.

Prvu promociju knjige autor očekuje krajem ovog mjeseca, ovisno o epidemiološkoj situaciji i mjerama koje budu na snazi.

Dnevnik.ba