Article_Top_970x250

Riječka bolnica traži 37 specijalizanata

natječaj

Riječka bolnica traži 37 specijalizanata

srp 23, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Klinički bolnički centar (KBC) Rijeka raspisao je natječaj kojim traži 37 specijalizanata različitih medicinskih specijalnosti, priopćeno je u utorak iz riječke bolnice.

Riječka bolnica pozvala je mlade liječnike da se prijave na natječaj za specijalizaciju iz dermatologije i venerologije, fizikalne medicine i rehabilitacije, hematologije, internističke onkologije, kliničke farmakologije s toksikologijom, kliničke mikrobiologije, nefrologije, onkologije i radioterapije, oftalmologije i optometrije, ortopedije i traumatologije, pedijatrije, reumatologije, urologije, medicinske biokemije i laboratorijske medicine, parodontologije, oralne medicine i dječje stomatologije, prenosi Hina.

Po dvije specijalizacije raspisane su iz anesteziologije, reanimatologije i intenzivne medicine, dječje kirurgije, gastroenterologije, infektologije, kardiologije, kliničke radiologije, neurologije, opće interne medicine, otorinolaringologije te patologije i citologije.

Cilj je KBC-a Rijeka privući mlade liječnike iz cijele Hrvatske i pružiti im mogućnost profesionalnog razvoja kako bi ostvarili svoje potencijale, osobito kada se zna da jednom dobivena specijalizacija jamči sigurno radno mjesto i redovita primanja.

U priopćenju iz riječke bolnice navodi se da pristupnici moraju predati onoliko prijava i kompleta dokumentacije za koliko grana specijalizacije se natječu, u odvojenim i zatvorenim omotnicama, s naznakom za koju se specijalizaciju natječu, a krajnji je rok za podnošenje prijava je 9. kolovoza.

Dnevnik.ba

Tagovi:

Article_Bottom_970x250