Article_Top_970x250

Ribery o Kovaču: "Tko može reći nešto protiv Nike? Ma nitko!"

francuski veteran

Ribery o Kovaču: "Tko može reći nešto protiv Nike? Ma nitko!"

lis 09, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Getty Images

Legendarni Franck Ribery danas je igrač Fiorentine u kojoj, nakon 12 uspješnih sezona u Bayernu, ponovno pokazuje klasu.

Iako je u 36. godini, to se na njemu ne vidi, jedan je od najboljih igrača talijanskog kluba. U razgovoru za Bild govorio je o vremenima u njemačkom prvaku, kao i o svom bivšem treneru Niki Kovaču s kojim je surađivao u prošloj sezoni.

Zajedno su osvojili Bundesligu i njemački kup.

"Što mislim o Niki Kovaču? Mislim da je uvijek u maksimalno motiviran, pun energije te da je kao takav vrlo dobro rješenje za Bayern", rekao je pa dodao:

"Znate, nije Niki bilo lako kada je došao u Bayern iz Eintrachta, bila je to komplicirana situacija za njega jer su u pitanju klubovi na potpuno drugačijim razinama. Da, bilo je na početku nekih problema i škripalo je, nije imao ni puno vremena za prilagodbu."

Zatim je zaključio:

"Kovač je sve uspio posložiti i na kraju uzeti duplu krunu. Tko nakon toga može reći nešto protiv Nike? Ma nitko. Druga će mu sezona biti lakša, a čujem da je uspostavio i odličnu komunikaciju s igračima."

Kovača je zadnjih dana hvalio i Brazilac Coutinho, Bayernovo veliko pojačanje iz Barcelone.

"Niko je vrhunski trener i sjajan tip koji obožava žestoki rad. Otvoren je prema svima nama, ima dobar odnos s igračima i presretan sam što surađujem s njim."

Dnevnik.ba