Article_Top_970x250

Rebić otkrio ´tajnu´ preporoda: "Znate li što sam rekao šefovima Milana...."

iskoristio priliku

Rebić otkrio ´tajnu´ preporoda: "Znate li što sam rekao šefovima Milana...."

velj 18, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Profimedia

Bio je strijelac jedinog pogotka kojim je Milan na svom terenu svladao Torino sa 1-0

Napokon dobivam priliku igrati u kontinuitetu i koristim to na najbolji mogući način. Tri godine sam stalno igrao, ali, nažalost, spletom nekih nesretnih okolnosti, nisam igrao u prvom dijelu sezone. Sada je konačno sve sjelo na svoje mjesto. Poručio je to hrvatski reprezentativac Ante Rebić putem Dalmatinskog portala nakon što je dao šesti pogodak u posljednjih sedam utakmica za Milan i odnio im pobjedu nad Torinom.

“Nikad nije bio razlog što je meni teže igrati u Italiji nego u Njemačkoj. Jednostavno nisam dobivao pravu priliku, a kad je dobijem, u većini slučajeva je iskoristim, što uostalom i sada radim”, dodao je.

Foto: Profimedia

Na njegov preporod utjecao je i dolazak Ibrahimovića. Ovim putem otkrio je kako mu je zadovoljstvo igrati sa svojim idolom.

Također je poručio kako je sretan što u Italiji odlično ide i njegovim reprezentativnim suigračima, Mariju Pašaliću i Marcelu Brozoviću.

“Čim nam se pruži šansa, igramo dobro, a kad smo na klupi, tada ne možemo pokazati ono što znamo”, kazao je.

Za kraj je otkrio što je rekao šefovima Milana.

“Rekao sam da ja nisam golgeter, da pomažem momčadi na neki drugi, svoj način. Prema rezultatima se vidi kad igram, a kada ne. Ništa nije slučajno, ali drago mi je što sam počeo i zabijati”, završio je.

Dnevnik.ba

Tagovi: