Article_Top_970x250

Rebić ipak neće u Atletico

transferi

Rebić ipak neće u Atletico

srp 04, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Činilo se da je sve gotovo te da je pitanje vremena kad će Eintrachtov Ante Rebić potpisati za Atletico Madrid, a onda je stigao hladan tuš iz Madrida.

Od transfera u visini 40 milijuna eura nema ništa, tako je za Goal potvrdio direktor Colchonerosa Miguel Angel Gil Marin.

"U tome nema istine. Niti smo razgovarali, niti smo pregovarali ni s Rebićem, ni s Eintrachtom", rekao je i time demantirao glasine Sky-ja. Situacija je dobila na intrigi kad je trener Orlova Adi Hutter usmjerio Antu van kluba, prenosi Index.hr.

"Lako je moguće da Ante traži novi izazov i želi napraviti iskorak u svojoj karijeri. "Prošle godine je osvojio srebro na Svjetskom prvenstvu i unatoč tome ostao s nama još godinu dana. Sada mislim da traži novi izazov i da želi napraviti sljedeći korak u svojoj karijeri", rekao je trener Eintrachta Adi Hütter.

A Atletico je u ofenzivi na Mercatu. Jučer su doveli Joao Felixa iz Benfica za 126 milijuna eura i učinili ga četvrtim najskupljim nogometašem ikad. Stigao je i Marcos Llorente iz Reala za 40 milijuna eura, Felipe iz Porta za 20 milijuna eura i Hector Herrera iz Porta po isteku ugovora.

Za Rebića kojeg se već prošloga ljeta očekivalo u Bayernu nakon što ih je preuzeo Niko Kovač ove informacije ponovno ne zvuče dobro. Smatralo se da će Kovač, spasitelj njegove karijere, napraviti sve da ga povuče u München, no to se nije dogodilo.

I ovoga ljeta, poslije još jedne kvalitetne sezone u Frankfurtu (35 utakmica, deset golova) te statusom standardnog reprezentativca svjetskih doprvaka, zasad se ponavlja slična priča.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250