Article_Top_970x250

Rastužit će vas kad vidite što je Olivera napisala jednoj obožavateljici nedugo nakon Balaševićeve smrti

slama srce

Rastužit će vas kad vidite što je Olivera napisala jednoj obožavateljici nedugo nakon Balaševićeve smrti

ožu 05, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

U Facebook grupi u kojoj su okupljeni obožavatelji Đorđa Balaševića jedna je obožavateljica objavila kakvu posvetu joj je Olivera Balašević napisala u svojoj knjizi "Planeta dvorište".

UFacebook grupi Đotovi u kojoj su okupljeni obožavatelji glazbenika Đorđa Balaševića od njegove smrti svi u ovoj grupi dijele svoja sjećanja s koncerata i susreta s pokojnim glazbenikom, a jedna objava rasplakala je mnoge obožavatelje Balaševića.

Jedna njegova obožavateljica objavila je što joj je Olivera Balašević napisala u posveti u knjizi "Planeta dvorište" kojoj je Olivera autorica. 

- Rastužila me je posveta. "Preostalim komadićem srca..." Olivera Balašević - napisala je obožavateljica i podijelila fotografiju s posvetom.

Mnogi su u komentarima ostavili znak suze i suznog emotikona, a mnogi su komentirali kako je Oliverina knjiga divna i kako je njoj zasigurno, kao i ostatku obitelji, ovo najteži životni period.

Oliveru obožavatelji njezinog supruga vole jednako kao i njega i mnoge stanovnike Novog Sada je posebno osvojila kada im je svoju knjigu osobno dostavila na njihov kućni prag i još i porazgovarala s njima.

Podsjetimo, Đorđe Balašević preminuo je 19 veljače i tada je izgubio životnu bitku u 68. godini nakon što se borio s upalom pluća. Cijela regija je oplakivala njegov odlazak i spontano su se ljudi okupljali na gradskim trgovima i pjevali njegove pjesme, a najtužniji oproštaj obožavatelja je bio u njegovom Novom Sadu, prenosi Večernji list.

Dnevnik.ba