Article_Top_970x250

Raspada se fantastični trio Frankfurta? Barca želi zvijezdu Eintrachta

Transferi

Raspada se fantastični trio Frankfurta? Barca želi zvijezdu Eintrachta

sij 12, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Getty Images

U španjolskim medijima se sve više spominje i odlazak Luisa Suareza

Iako imaju pakleni napad s Messijem, Suarezom i Dembeleom, Barcelona se želi pojačati s novim napadačem. A, njega su pronašli u Frankfurtu koji također ima jedan od najubojitijih napada Europe.

Prema pisanju Mundo Deportiva, Katalonci su pokazali zanimanje za 21-godišnjeg srpskog napadača Luku Jovića koji briljira ove sezone u Eintrachtu. Jović je ukupno zabio 17 golova, od čega 12 u Bundesligi, a 5 u Europskoj ligi.

U španjolskim medijima se sve više spominje i odlazak Luisa Suareza koji uskoro puni 32. godinu te Katalonci ne bi imali ništa protiv da ga na ljeto puste ako za njega dođe pristojna ponuda. Po svemu tome da se zaključiti kako Barcelona sigurno neće Jovića dovesti u zimskom prijelaznom roku već će ponudi poslati na ljeto.

Srpski napadač trenutno po Transfermarktu vrijedi 40 milijuna eura, a nastavi li s partijama iz jesenjeg dijela sezone, cijena će samo rasti.

Frankfurt ove sezone ima tri vrhunska napadača jer su se osim Jovića istakli i hrvatski napadač Ante Rebić te Sebastien Heller.

Dnevnik.ba/ T.R.

Article_Bottom_970x250