Article_Top_970x250

Rakitić o predsjedniku Barcelone: "Ako sluša ovaj intervju..."

želi ostati

Rakitić o predsjedniku Barcelone: "Ako sluša ovaj intervju..."

svibnja 19, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Instagram

Mjesecima traju nagađanja da će Ivan Rakitić napustiti Barcelonu, ali on uporno ponavlja kako planira ostati u Kataloniji do kraja ugovora koji mu traje do 2021. godine. 

"Navikao sam na to da se moje ime svugdje pojavljuje. To nije ništa novo, događa se već dvije ili tri godine. Međutim, ja kad potpišem ugovor, uvijek ga planiram odraditi do kraja, ali također želim i igrati. Trener i predsjednik nisu razgovarali sa mnom i nisu mi rekli da me više ne trebaju. Želim razmišljati samo o Barceloni, ali ako se pojavi neka dobra ponuda...", rekao je Rakitić za Cope, prenosi index.hr.

Čini se da je razočaran što se nitko iz kluba nije oglasio na spekulacije o njegovom odlasku. 

"Nadao sam se da će se netko iz kluba oglasiti i reći: Rakitić ostaje! Međutim, predsjednik Bartomeu mi ništa nije rekao. Ako ovo sluša, možda me nazove sutra. Sa mnom se uvijek može razgovarati. Bilo bi lijepo da me kontaktira."

Ranije je Rakitić poručio da nije vreća krumpira kojom Barcelona može trgovati u razmjeni s Interom za Lautara Martineza.

"Uvijek želim biti najbolji u svojoj momčadi. Ako Lautaro dođe, bit će mi drago. Nemam ništa s tim. Volim igrati s dobrim igračima."

Navodno je jedini klub u koji Rakitić želi otići Sevilla, klub iz kojeg je prije šest godina stigao u Barcelonu.

"Jasno je da ćemo moja obitelj i ja prije ili kasnije ponovno živjeti u Sevilli. To je skoro pa sigurno."

Prošlog tjedna Rakitić se vratio treninzima, a u razgovoru za Cope otkrio je kako su suigrači pohvalili njegov fizički izgled nakon kućnih treninga.

Dnevnik.ba