Article_Top_970x250

Raketa: Federer ili Čilić? Uh, neugodno, neka pobijedi bolji

Sport

Raketa: Federer ili Čilić? Uh, neugodno, neka pobijedi bolji

svibnja 16, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Imam dobar odnos s Čilićem, dobri smo prijatelji. Naravno, nadam se da pobijedi bolji igrač. Nakon toga, možemo zajedno sjesti i pregovarati za koga sam navijao, rekao je Rakitić o dvobojima Federera i Čilića

Kada ne oduševljava svojim predstavama u Barceloninom dresu, Ivan Rakitić nađe vremena i za praćenje tenisa. Naš reprezentativac odmalena živi u Švicarskoj, a za portal Blick otkrio je tko mu je najdraži švicarski sportaš, prenosi 24.sata.

- Ovo je lako! Roger Federer je uvjerljivo moj najdraži sportaš - ispalio je Raketa.

- To što on radi, ne samo u tenisu, već općenito u sportu, je jedinstveno. Moj je san pozvati ga kod sebe u Barcelonu. Nadam se da će razmisliti o ponudi, to je velika čast za svakog Švicarca. 

Federer je u posljednjih godinu dana dvaput svladao Marina Čilića u finalima Grand Slama. Prvo u Wimbledonu, a zatim i na Australian Openu ove godine. Pitanje za koga navija od te dvojice teško mu je palo:

- Uh, neugodno pitanje. Imam dobar odnos s Čilićem, dobri smo prijatelji. Naravno, nadam se da pobijedi bolji igrač. Nakon toga, možemo zajedno sjesti i pregovarati za koga sam navijao - našalio se naš nogometaš. 

Dnevnik.ba

 

Article_Bottom_970x250