Article_Top_970x250

Rafa "sklopio" idealnog tenisača, spomenuo je i Diva sa Šalate

uzeo ivin servis

Rafa "sklopio" idealnog tenisača, spomenuo je i Diva sa Šalate

lis 02, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: EPA

Rafael Nadal izdvojio je igrače od kojih bi ponešto uzeo kako bi stvorio savršenog tenisača, a u odabranom društvu našao se i Ivo Karlović

Jedan od najboljih tenisača svih vremena i osvajač čak 19 Grand Slam naslova dobio je zanimljivu zamolbu od novinara. Trebao je stvoriti idealnog tenisača, a tu nije moglo bez jednog Hrvata – Diva sa Šalate.

'Najbolji servis ima Ivo Karlović, najbolji forhend Roger Federer. Najbolji bekhend Novak, najbolji ritern, vjerovatno Novak Đoković. Gael Monfils bi dao brzinu, a kada je riječ o mentalnoj stabilnosti – Roger, Novak… I ja', rekao je španjolski tenisač.

Rafael Nadal još ni ne razmišlja o mirovini iako su mu 33, zašto i bi kada je u 2019. osvojio Roland Garros i US Open te pokazao nadolazećoj mladoj gardi da još moraju učiti, no novinare je zanimalo vidi li na vidiku novog Rafela Nadala.

'Ne znam. Neće biti lako, ali nadam se. Ako netko bude bolji od mene, to bi bilo dobro za Španjolsku, ali ne smiju osjećati taj pritisak, jer to može biti frustrirajuće.'

Ne brine ga ni život poslije tenisa, jer ima svoju Akademiju na Mallorci, Fondacije te privatne biznise diljem svijeta.

Dnevnik.ba