Article_Top_970x250

Putnica tvrdi da ju je dirao: Hrvatski igrač ide na slobodu?

'Azijski Ronaldo'

Putnica tvrdi da ju je dirao: Hrvatski igrač ide na slobodu?

tra 11, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Marko Šimić (31) prije dva je mjeseca priveden je u Australiji jer ga je na letu iz Indonezije putnica optužila za seksualno uznemiravanje. No, žena koja ga je optužila nije se pojavila na saslušanju

'Azijski Ronaldo' trebao bi ubrzo opet zaigrati za svoju Perziju. Klub iz Jakarte već je dva mjeseca bez svog ponajboljeg igrača Marka Šimića (31) koji čeka rasplet situacije u Australiji.

Nakon što je priveden i optužen za seksualno uznemiravanje, oduzeta mu je putovnica pa je bio prisiljen biti na drugom kontinentu. Zadnje saslušanje održano je 9. travnja i kraj suđenja sve je bliže.

Na tom se saslušanju ponovno nije pojavila žena koja ga je optužila za seksualno uznemiravanje te bi ponovno i posljednje saslušanje trebalo biti održano za dva tjedna.

Tako bi, ako ne dođe do nekog neočekivanog obrata, Marko Šimić mogao ponovno put Indonezije gdje će se priključiti svojoj momčadi, piše 24sata.hr.

 

'Nitko ništa nije vidio i nema dokaza'

- Za sada ne znamo hoće li uopće ei kako će Marku biti kompenzirano to što je dva mjeseca proveo izvan svog doma i što nije mogao igrati za klub. na tom su letu bili njegovi suigrači i djelatnici kluba i nemoguće je da nitko nije ništa vidio, a da se takvo nešto događa nije primijetilo ni avionsko osoblje. Dokazi ne postoje, svjedoka nema, a žena koja ga je optužila ne pojavljuje se u sudnici. Jasno je da je to pokušaj izvlačenja novaca od naše zvijezde - rekao je izvršni direktor Persije Ferry Paulus.

Podsjetimo, hrvatskog napadača prijavila je putnica na letu iz Indonezije u Australiju i optužila ga za seksualno uznemiravanje. Sve je prijavila osoblju u avionu, koje je alarmiralo policiju.

Šimića su policajci dočekali u zračnoj luci u Sydneyu i priveli ga čim je napustio avion,a on je od tada u Australiji.

Posljednju je utakmicu u klupskom dresu Šimić odigrao tog famoznog 12. travnja protiv Newcastle Jetsa (poraz 3-1), a njegov klub sljedeću utakmicu igra za dva tjedna na domaćem terenu.

Na toj utakmici on neće igrati, ali mogao bi se naći na terenu na Praznik rada kad Persija u sklopu AFC kupa gostuje u Vietnamu kod Binh Duonga.

Dnevnik.ba

Tagovi: