Article_Top_970x250

Prvi sportski susreti gospodarskih subjekata Grada Mostara

udruga kolektiv mostar

Prvi sportski susreti gospodarskih subjekata Grada Mostara

ruj 14, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

U Mostaru se gradu rađa novi sportski događaj – Prvi sportski susreti gospodarskih subjekata Grada Mostara.

Naša je težnja da ovi susreti prerastu u tradiciju, a ohrabruje nas izvrstan odziv mostarskih gospodarstvenika, kao i puna potpora koju smo dobili od Sportskoga saveza Grada Mostara, ističe se u priopćenju Udruge Kolektiv Mostar, koja je organizator ove manifestacije.

Trodnevne će igre biti otvorene danas u 17.30 sati u Sportskom centru Kantarevac, a ulaz je sva tri dana besplatan za sve ljubitelje sporta.

Ukupno deset sastava, predstavnika gradskih gospodarskih subjekata, natjecat će se u šest disciplina (mali nogomet, mini odbojka, potezanje konopa, pikado, tavla i šah).

Udrugu Kolektiv Mostar čini skupina mladih kreativaca koji žele, na razini cijeloga grada, gospodarskim subjektima omogućiti, u zdravom natjecateljskom duhu, ekipne "sudare", ujedno zabavu i druženje.

Riječ je o svojevrsnomu team - buildingu njihovih zaposlenika koji će braniti boje svojih poduzeća, a mostarskim ljubiteljima sportskih turnira i zdravoga vikend - opuštanja omogućiti besplatnu zabavu i uživanje za cijelu obitelj.

Sportski je savez Grada Mostara snažno podržao ovu inventivnu ideju, te će predsjednik Saveza Hasan Šišić i svečano otvoriti igre.

Naši će sportski susreti oživjeti onaj zdravi duh jedinstva među gradskim kolektivima i postati redovito godišnje događanje svakoga 9. mjeseca, a o Udruzi i samim Igrama moguće je doznati više na www.udrugakolektiv.com i na Facebook stranici Udruga Kolektiv Mostar.

Dnevnik.ba

 

Article_Bottom_970x250