Article_Top_970x250

Propada spektakularna razmjena Barce i Juventusa?

transferi

Propada spektakularna razmjena Barce i Juventusa?

lip 28, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Prema pisanju Calciomercata sArthur izgubio živce zbog načina na koji ga je Barcelona tretirala prilikom dogovaranja ovog posla.

Arthur Melo i Miralem Pjanić danas će odraditi liječničke preglede nakon kojih bi trebali zamijeniti klubove, Pjanić odraditi transfer u Barcelonu, a Arthur u Juventus.

Oba veznjaka odradit će liječničke preglede u Torinu, a stručno osoblje Barce stiglo je u Italiju kako bi nadziralo testiranje Miralema Pjanića, prenosi Index.

 

Žurba s transferima

Klubovi se žure završiti transfer do 30. lipnja kako bi trošak tog posla ušao u tekuću financijsku godinu te pomogao izbalansirati knjige.

Arthur u ovom poslu košta 70 milijuna eura, Pjanić 60 milijuna eura pa će Juventus Barceloni doplatiti još 10 milijuna eura kako bi razmjena bila potpuna.

Prema pisanju Calciomercata sve to moglo bi postati nebitno jer je Arthur izgubio živce zbog načina na koji ga je Barcelona tretirala prilikom dogovaranja ovog posla.

 

Poludio na ljude u Barceloni

Brazilac je toliko povrijeđen da više uopće ne želi igrati za Barcelonu, već želi odmah otići u Juventus, prije kraja sezone. Katalonci vode trku s Real Madridom za naslov prvaka Španjolske i ne odgovara im ta ideja.

Juventus ima prilično komotnu situaciju na tablici i mogao bi bez većih problema pustiti Pjanića u Barcelonu prije vremena, ali čini se da to ipak neće učiniti te da želi da Pjanić sezonu završi u Torinu.

Dnevnik.ba