StoryEditor

PROCURILA MAMIĆEVA SNIMKA Mijenjajte Šukera ili će vas bura otpuhati

Piše D  /  26.07.2021., 10:07h

Izborna sjednica Skupštine Hrvatskog nogometnog saveza održat će se 29. srpnja, a tri dana uoči odluke o nasljedniku Davora Šukera u javnost su procurile audio snimke razgovora Zdravka Mamića s nekim članovima HNS-a.

Kako javlja Dnevnik Nove TV, Mamić na snimci otvoreno kritizira postupanje nogometnih sudaca na jednoj od utakmica u kojoj je, prema njemu, Dinamo bio oštećen. Mamić potom iskazuje nezadovoljstvo vodstvom HNS-a, a onda i jasno govori da Šuker više ne bi trebao biti predsjednik.

OVDJE POSLUŠAJTE SNIMKU

"Počnite mijenjati odnos u Savezu, Šuker ne može bit više predsjednik. Šuker ne može bit više predsjednik", završena priča. I to je nedopustivo."

"U tom filmu više Zdravko ne sudjeluje i ja rastem iz dana u dan. I ja rastem, dolaze pametni i s iskustvom i tako dalje, prema tome, prema tome, neću dozvolit da ono što ste vi stvarali, što sam ja stvarao, što su drugi stvarali da klošari okrutni rasturaju. Dobro znate o čemu ja pričam!"

Prema tome, to je poziv, gospodo, mijenjajte nešto, poduzimajte, jer će vas otpuhnut bura!, dio je snimke koji je objavio Dnevnik Nove TV, a Mamićeve izjave same za sebe dovoljno govore o odnosima u hrvatskom nogometu, prenosi Jutarnji.

Citirane Mamićeve izjave izrečene su u razgovoru s višim savjetnikom predsjednika HNS-a Zorislavom Srebrićem.

Dnevnik.ba

25. rujan 2021 23:12