Article_Top_970x250

Prisjetite se i Vi: UFC predstavio video Top 5 Stipinih nokauta

Bliži se spektakl

Prisjetite se i Vi: UFC predstavio video Top 5 Stipinih nokauta

kol 14, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Padali su redom Mark Hunt, Andrei Arlovski, Fabricio Werdum, Alistair Overeem, Junior dos Santos. Stipe Miočić 'na spavanje' je poslao neke 'velike face' slobodne borbe, a najboljih poteza prisjetio se UFC u videu

Petnaest borbi u UFC-u , 12 pobjeda, od toga osam nokautom. Respektabilnu statistiku ima Stipe Miočić u oktogonu, a pod njegovim su 'bombama' padale i najčvršće brade slobodne borbe poput one Marka Hunta ili pak Roya Nelsona. Ususret borbi za teškašku titulu protiv Daniela Cormiera, najjača organizacija slobodne borbe prisjetila se najvećih nokauta Stipe Miočića, prenose 24sata.hr.

Najboljim je proglašen nokaut kojim je Stipe osvojio pojas prvaka teške kategorije protiv Fabricija Werduma kad je polovicom druge runde praktički u defanzivi nokautirao brazilskog borca. Krenuo je Fabricio u napad nakon što je Miočiću 'klecnulo koljeno' kod ograde, ali ubrzo se Stipe 'probudio' i iz defanzive nokautirao dotadašnjeg prvaka.

- Ja sam svjetski prvak! Ljudi, pa ja sam svjetski prvak! - vikao je Stipe nakon što je preskočio ogradu i zagrlio se sa svojim timom.

U zoru nedjelje, 18. kolovoza, Miočić će izaći u oktogon i boriti se protiv trenutnog vladara teške kategorije u UFC-u, Daniela Cormiera, koji je tu titulu zaslužio upravo pobjedom protiv Miočića.

Iako nije poznat po 'dugom jeziku', što ga je u nekim trenutcima karijere vjerojatno i koštalo, ako ničeg drugog barem bolje zarade, Miočić je ovaj put žestoko odgovorio na riječi svog protivnika. DC je na press konferenciji uoči meča rekao kako Stipe jednostavno nije na njegovom nivou, a to je očito 'probudilo iskru' u američkom borcu hrvatskih korijena.

- Volim ušutkivati ljude, dobar sam u tome - poručio je Stipe.

Bilo kako bilo, još nas malo dijeli do velikog spektakla. Hoće li Cormier drugi put zaredom obraniti titulu i drugi put pobijediti Stipu, saznat ćemo u glavnoj borbi UFC-a 241 u Anaheimu.

Dnevnik.ba