Article_Top_970x250

PRIJAVE U TIJEKU: Škola crtanja, slikanja i decoupage tečaj na jednom mjestu

tečaj crtanja

PRIJAVE U TIJEKU: Škola crtanja, slikanja i decoupage tečaj na jednom mjestu

svibnja 14, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

Ukoliko imate ambiciju naučiti crtati i slikati ili Vas zanima decoupage tehnika, pozivamo Vas da osjetite radost umjetničkog stvaranja na tečaju, koji će se održati u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosači.

Naučite crtati i slikati uz stručno vodstvo magistra slikarstva i likovne umjetnosti Denisa Vučića i voditeljicu decoupage tehnike Irenu Lukin, studenticu hrvatskog jezika i književnosti.

Na tečaju crtanja i slikanja polaznici će učit osnove slikanja i crtanja, proći će većinu crtačkih i slikarskih tehnika, od crtanja olovkom, ugljenom, kredama, bojicama, pa do slikanja akvarelom, temperama i kolaž tehnikom.  

Likovni tečaj je pogodan za osobe svih uzrasta, zanimanja i interesa, kojima je cilj razviti svoju likovnu senzibilnost. Cijena  za tečaj crtanja i slikanja, koji traje  šest tjedana (jednom do dva puta tjedno u trajanju 90 minuta), iznosi 50 KM. 

Decoupage je danas jedna od najpopularnijih tehnika ukrašavanja papirom starih stvari i predmeta. Cijena tečaja je 60 KM, a predviđen je za uzraste od 12 do 18 godina.

Na stručan način ćemo individualno pristupiti svakome polazniku u edukaciji,  te usmjeravati i poticati kreativno promišljanje i izražavanje uz postepeno praćenje i likovno usavršavanje svakog pojedinca.

Sve informacije  možete dobiti na broj za prijave 063/761-607 i 063/234-434, koje primamo do 19. svibnja.

Dnevnik.ba