Article_Top_970x250

Prelijepa Albanka koja je javno prokazala bivšeg muža kao slabog ljubavnika stigla u Međugorje

zanosna erjona

Prelijepa Albanka koja je javno prokazala bivšeg muža kao slabog ljubavnika stigla u Međugorje

kol 14, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Instagram

Predvečer je posjetila i Plavi križ postavljen 1985. godine.

Erjona Sulejmani, nekadašnja Miss Albanije koja je svojedobno bila udana za švicarskog nogometnog reprezentativca Blerima Džemailija, stigla je u srijedu u Međugorje, piše vecernji.hr.

Sulejmani je na Instagramu objavila nekoliko fotografija iz svetišta, a jednu je potpisala riječima: Moli se, voli, živi. Zahvaljuj Bogu svakodnevno što ti je dao život.

Predvečer je posjetila i Plavi križ postavljen 1985. godine, mjesto na kojem se još od 4. srpnja 1982. godine redovito sastaje molitvena skupina Ivana vidioca.

Sulejmani je u veljači uzburkala duhove javnosti tvrdnjom da su mnogi nogometaši homoseksualci. Tada je rekla da ne razumije zid šutnje, zašto ti momci ne izađu iz ormara, te upitala zašto se još uvijek od homoseksualnosti stvara problem.

O seksualnosti nogometaša je otvoreno progovarala i ranije, pa je tako javno posramila i bivšeg supruga Džemailija, kojeg je u medijima prokazala kao slabog ljubavnika.

Navodno je i to bio jedan od razloga rastave braka u siječnju 2018. godine, međutim Sulejmani nije odustala od njega kao prijateljica.

Štoviše, samo nekoliko mjeseci kasnije doputovala je u Rusiju podržati ga tijekom Svjetskog prvenstva, te je tom prigodom naglasila da će ga uvijek cijeniti kao bivšega bračnoga druga, ali i kao oca njihova sina Luana.

Dnevnik.ba