Article_Top_970x250

Poznato što je prouzrokovalo probleme s reprezentativcima i hoće li biti spremni za Argentinu

bizarno

Poznato što je prouzrokovalo probleme s reprezentativcima i hoće li biti spremni za Argentinu

sij 23, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: HRS

Voda kojom se ispirala salata bila je uzrok problema koji je dan prije Argentine snašao rukometaše. Srećom, liječnička služba, najbolja na svijetu, odradila je svoj posao te sve igrače spremila za "tango" s Argentinom.

Prvo smo strahovali od korona virusa, koji je već eliminirao tri reprezentacije sa Svjetskog prvenstva, Češku i SAD prije dolaska, a Zelenortsku Republiku po dolasku nakon jedne utakmice, a onda tek od ozljeda koje su nakon prve utakmice kući poslale Luku Cindrića i, budući da mu je Barcelona propisala barem dva tjedna mirovanja, ugasila se i zadnja nada da će nam se možda priključiti u završnici turnira.

Međutim, dan uoči utakmice s Argentinom, odlučujuće za četvrtfinale, hrvatske je rukometaše u Egiptu pokosila crijevna viroza. Dobro, možda je riječ "pokositi" malo prejaka i predramatična, no da je ikome bilo ugodno, nije nimalo.

Najteže je prošao Ivan Martinović, bez kojeg reprezentaciju više ne možemo ni zamisliti. On se ujedno i prvi požalio na bolove pa je propustio trening u petak, a malo jače teškoće od ostalih imao je i kapetan Domagoj Duvnjak.

Srećom, liječnička služba, najbolja na svijetu, naravno, odradila je svoj posao kako zna i treba i sve igrače spremila za "tango" s Argentinom.

"Mislimo da je vjerojatni uzrok problema bila salata" detektirali su iz reprezentacije, pišu 24sata. "Zapravo, voda kojom je ispiru". 

Odnosno, ništa čudno za Egipat i taj dio svijeta u kojem su slični problemi već nekako standardni dio cijele avanture. Oko istog se još našalio i naš sveprisutni fizioterapeut Damir Kajba koji je s tehnikom Zdravkom Mirilovićem i toalet-papirima i medicinskim preparatima okrenuo sve na zabavu poručivši da nema problema koji bi nekoga, nedajbože, onemogućili za nastup. 

A iste su prije nas već osjetili Norvežani i Slovenci koji su se također požalili tijekom turnira na želučane tegobe.

Dnevnik.ba