Article_Top_970x250

Poznata voditeljica proslavila 51. rođendan, a ovako je izgledala prije 25 godina

Barbara Kolar

Poznata voditeljica proslavila 51. rođendan, a ovako je izgledala prije 25 godina

tra 18, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Televizijska voditeljica Barbara Kolar danas slavi rođendan, a tim povodom oglasila se na Instagramu.

Dok čestitke nastavljaju pristizati, poznata voditeljica Barbara Kolar koja danas slavi 51. rođendan uživa u komadu fine torte. Fotografijom na Instagramu pohvalila se ulaskom u šesto desetljeće.

- 1 pišem, 50 pamtim. Samo sretne dane naravno - poručila je Kolar uz sliku ispod koje su joj rođendan čestitali lovkinja Morana Zibar, dizajner Robert Sever, voditeljice Ivana Plechinger i Martina Validžić te mnogi drugi, prenosi Večernji list.

Ranije ove godine Barbara je objavila 25 godina staru sliku te pokazala koliko se promijenila. Uoči ovogodišnjeg vođenja Dore, objavila je da nakon 12 godina neće više raditi na Anteni Zagreb.  Sve je objasnila u kratkom statusu te je napisala kako su joj suradnici u ovih 12 godina bili mnogo više od kolega. Tom prilikom javila nam se i dala naslutiti kako se ne misli odreći radija. 

"Nema nikakvog specijalnog razloga. Mislila sam, kad sam bila mlađa, da ću svakih pet do 10 godina promijeniti posao koji radim i mjesto na kojem živim. Ali, osim što sam završila jedan fakultet i cijeli se život bavim nečim drugim, nisam baš u životu napravila mnogo promjena. No, mislim da sam nakon 12 godina, sukladno s tim što je Antena krenula u neki 'rebranding' okrenut puno mlađoj publici, našla shodno da možda i ja malo promijenim nekako eter", kazala je tada Barbara koja je uskoro otkrila da prelazi na Gold FM.

Zbog svog izgleda često se nađe na meti komentara, ali i dalje prevladavaju oni ohrabrujući te pozitivni. – Ja sam za te komentare samo čula, a nisam ništa čitala. Drago mi je ako je moja haljina svrgnula pozornost nacije s uobičajenih drama i stvari koje nas muče, pa je to postao najveći problem u dva dana.

Znala sam da će haljina biti polarizirajuća, pa je jednima bila u hollywoodskom stilu, a drugima svjetska katastrofa. Imala sam lijepi vikend i nisam ga htjela kvariti čitajući komentare. Koliko sam vidjela, ništa se nije dogodilo i nisam prešla granice ukusa. Osobno ne mislim da je ta haljina nekog trebala uvrijediti – kazala nam je Barbara Kolar nakon što je njezina dekoltirana haljina zasjenila u emisiji kandidate showa "Zvijezde pjevaju" u prošloj sezoni.

Dnevnik.ba

Tagovi: