Article_Top_970x250

Poziv na radionicu o pustolovnom turizmu u ZHŽ-u

grude

Poziv na radionicu o pustolovnom turizmu u ZHŽ-u

velj 11, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

(Ilustracija)

Ured Vlade Zapadnohercegovačke županije za europske integracije poziva sve zainteresirane na radionicu "Pustolovni turizam - Razvoj i promocija programa", koja će se održati u petak, 15. veljače na Agroturizmu "Marića Gaj" u Grudama u 10 sati.

Na radionici će se, između ostalog, raspravljati o razvoju i promociji programa turističke ponude, s posebnim naglaskom na aktivni turizam na području ŽHŽ-a, prenosi Fena.

Najvažniji cilj radionice je provođenje popularizacije avanturističkog turizma kroz formiranje novih programa za razvoj turističke ponude na područjima na kojima turizam nije dovoljno razvijen, a imaju turističke potencijale u tradicijskoj i prirodnoj baštini.

Radionica je podržana od strane projekta MarketMakers, koji je dio napora Švicarske vlade za pomoć BiH na putu prema europskim integracijama, a čine ga konzorcij Helvetas Swiss Intercooperation i Kolektiv d.o.o.

Ujedno je to i nastavak aktivnosti projekta "Razvoj i diversifikacija turističke ponude u Zapadnohercegovačkoj županiji", a sve s ciljem pristupanja što kvalitetnijoj izradi Plana razvoja turizma ZHŽ-a, s posebnim naglaskom na aktivni turizam.

Radionicu će voditi stručnjakinja za razvoj aktivnog turizma Iva Bencun, vlasnica poznate turističke agencije Feral Tours d.o.o.

Zainteresirani se na radionicu mogu prijaviti putem službene e-mail adrese [email protected] najkasnije do četvrtka, 14. veljače 2019. godine do 12 sati, priopćio je Ured Vlade ZHŽ-a za europske integracije.

Dnevnik.ba

Tagovi:

Article_Bottom_970x250