Article_Top_970x250

Poziv kreativcima i ugostiteljima u povodu Dana općine Vitez

sbž

Poziv kreativcima i ugostiteljima u povodu Dana općine Vitez

ožu 29, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Općina Vitez u suradnji s udrugama, institucijama te pojedincima organizira veliku manifestaciju u povodu obilježavanja Dana općine Vitez koja će se održati u nedjelju, 28. travnja na Gradskom trgu u Vitezu.

U povodu ovog događaja Općina Vitez uputila je poziv svim kreativcima koji se bave izradom rukotvorina, nakita, pletivom, decoupageom, slikanjem, proizvodnjom prirodnih proizvoda ili kozmetike, izradom cvjetnih aranžmana, pravljenjem ukusnih poslastica, izradom predmeta od drveta i slično.

"Ukoliko želite imati svoj prodajni štand javite nam se i svoju prijavu i uplatu možete izvršiti na protokolu općine Vitez ili putem žiro računa. Rok prijave je 15. travnja nakon čega će stručni tim odabrati sudionike i objaviti popis prihvaćenih kreativaca", stoji u priopćenju na službenoj internetskoj stranici Općine Vitez, prenosi Fena.

Također, poziv je upućen i svim zainteresiranim ugostiteljima koji i ove godine ponudu na trgu žele obogatiti hranom i pićem, sokovima, kavom ili grickalicama, kako je to bio običaj i prethodnih manifestacija.

Dnevnik.ba

Tagovi:

Article_Bottom_970x250