Article_Top_970x250

POVRATAK NA POZORNICU Maja Šuput jedva čeka sljedeći tjedan

celebrity

POVRATAK NA POZORNICU Maja Šuput jedva čeka sljedeći tjedan

tra 18, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Maja Šuput i Frano Ridjan vodit će i novu sezonu showa "Tvoje lice zvuči poznato", a pjevačica je istaknula da jedva čeka 25. travnja i početak omiljenog showa.

Pjevačica Maja Šuput na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira s kolegom iz showa "Tvoje lice zvuči poznato", Franom Ridjanom, te je istaknula kako s velikim uzbuđenjem čeka nedjelju 25. travnja i početak nove sezone omiljenog showa.

"U showu u kojem ženama lijepe brkove i bradu, a muškarcima oblače haljine i štikle, nije neobično da je voditeljica super trudna. Budite s nama u All Stars sezoni, sa već poznatim kandidatima i žirijem a što se voditelja tiče, ove sezone imamo Blooma kao pojačanje pa nas je službeno troje", napisala je Maja u opisu fotke.

"Jedva čekam", "Ajmo", "Najbolja zabavna emisija", samo su neki od komentara na njezinu fotku, prenosi Dnevnik.hr.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Podsjetimo, Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Mario Roth, Katarina Baban i Maja Bajamić izvuči će svoje najjače plesne, pjevačke, glumačke i imitatorske adute i spremni su za ulazak u transformator, smijeh, zabavu i najjače glazbene brojeve. Show "Tvoje lice zvuči poznato" vraća se na Novu TV u nedjelju 25. travnja!

Maja Šuput i Frano Ridjan iz emisije u emisiju će nas voditi kroz glazbeni i stilski vremeplov, a Indira Levak, Nives Celzijus, Goran Navojec i Igor Mešin ponovno će zasjesti u stolice žirija.

Dnevnik.ba