Article_Top_970x250

PORTRET PRVAKA Večeras veliki intervju s Blažom Sliškovićem na RTV HB

NAJAVA

PORTRET PRVAKA Večeras veliki intervju s Blažom Sliškovićem na RTV HB

pro 28, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Jabuka.tv

U ponedjeljak, 28. prosinca u programu RTV Herceg Bosne od 20 sati i 5 minuta možete pogledati novo izdanje emisije Portret prvaka.

Gost emisije je legendarni Blaž Slišković. U prvoj emisiji o legendarnom Baki možete saznati koje je  sportove Slišković trenirao prije nogometa, te kada se uključio u mlađe uzraste Veleža.

Nakon pet godina godina provedenih u dresu Mostaraca s kojim osvaja kup 1981.  godine Baka se seli u splitski Hajduk gdje je potvrdio svoja velika nogometna umijeća.

Sljedeća destinacija "europskog Maradone" bio je francuski Marseille gdje je proveo jednu godinu i upravo s pričom o momčadi s Velodroma  završava prvi dio emisije.

U drugom dijelu emisije koja je na programu 4. siječnja 2021. godine Slišković govori o iskustvima u Seriji A u dresu Pescare čije boje brani u dva navrata. Spomenuo je svoju avanturu s legendarnim Stjepanom Spajićem u  Hrvatskom Dragovoljcu i kako je dao svoj udio u obnovi HŠK Zrinjski.

Između ostalog osvrnuo se na igre u reprezentaciji bivše Jugoslavije te o malonogometnim majstorijama koje je pokazivao na popularnom Kantarevcu. Kroz oba dijela emisije Baka prepričava brojne anegdote iz njegove igračke i trenerske karijere.

U emisiji o Blažu Sliškoviću govore njegovi suigrači iz Veleža, Hajduka, renomirani sportski novinari te kolege treneri. Urednik i voditelj emisije Portret prvaka je Albert Pehar.

Dnevnik.ba