Article_Top_970x250

Pomozimo da se izliječi - Ana Rita nas treba!

i neum se sprema za humanitarni koncert

Pomozimo da se izliječi - Ana Rita nas treba!

lis 13, 2017
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Baš kao i mnogi drugi gradovi i mjesta diljem Bosne i Hercegovine, ali i inozemstva, i Neum se odlučio priključiti velikoj humanitarnoj akciji za pomoć maloj Ani Riti Puljić koja boluje od teške mišićne bolesti – spinalne mišićne atrofije.

Neum će svoj obol ovoj vrijednoj humanitarnoj akciji dati 20. listopada koncertom pod motom „Neumski hod za Anu-Ritu“ kojega, baš kao i mnoga druga događanja ovakvog karaktera organizira udruga građana Zvijezda Mora iz Neuma.

Na koncertu koji će se održati spomenutog datuma s početkom u 20 h u kino Sali Grand hotela Neum nastupiti će mnogi izvođači iz Neuma i okolnih mjesta: Martin Prkačin, Marin Previšić, Zoran Bebić Beba, Zorica Šešelj, trio Anima, Tomislav i Andrea Sentić, klapa Pasika, klapa Staglin, a sve zajedno uz pratnju tamburaškog orkestra Misericordia te dirigenta Davora Markotu. Humanitarna večer će imati i posebne goste – poznatu klapu Contra.

Uz glazbeno druženje, organizatori će prirediti i „slatki kutak“ , a svi posjetitelji će svoj novčani prilog moći ostaviti u posebnoj kutiji na ulazu u salu, sukladno svojim mogućnostima.

Podsjetimo, „Neumski hod za Anu-Ritu“ još je jedan u nizu dobrotvornih koncerata i događanja kojim se nastoji pomoći u prikupljanju sredstava za Anino liječenje u Njemačkoj.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250