Article_Top_970x250

Policija intervenirala zbog huligana nekoliko sati prije njegove pogibije

novi detalji

Policija intervenirala zbog huligana nekoliko sati prije njegove pogibije

lis 19, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Screenshot

Istraga okolnosti stradavanja splitskog huligana Ante Firića, počinje se dodatno komplicirati, a nakon što je objavljeno da je jedan od suputnika iz vozila zvao policiju uoči samoga stradavanja.

Policija zasad nije izašla ni sa kakvim konkretnijim informacijama. Je li 27-godišnji Firić, poznat široj javnosti zbog sudjelovanja u krvavom obračunu na utakmici Partizan - Crvena Zvezda nesretno stradao pretrčavajući autocestu te su ga usmrtila tri vozila?

Firić je na pustom dijelu autocesta iz smjera Lipovca prema Zagrebu smrtno stradao u 5.40 sati, no zanimljiva je informacija koja se pojavila, a koja kaže da je policija bila pozvana ranije te noći, zbog toga što je on navodno bio nasilan i neuračunljiv. 

Naime, jedan od suputnika u vozilu, nazvao je policiju u 4.15 ujutro s odmorišta Ježevo-jug, u smjeru Lipovca i Osijeka te je zatražio intervenciju, piše tiskano izdanje Jutarnjeg lista od petka. 

Kada je ophodnja došla, Firić je bio miran te ih je policija legitimirala, a kako nije bilo razloga za nastupanje, otišli su. 

Poginuli huligan u autu je bio s poznanikom iz Splita i jednom osobom iz Zagreba. Poznanik iz Splita D.P. također se nalazio u policijskim evidencijama zbog tučnjava i nasilničkog ponašanja. 

Policija zasad ne izlazi s novim detaljima, a nije jasno jesu li se trojica razdvojila pa je Firić stradao nesretnim slučajem, pokušavajući pretrčati cestu ili se ipak radilo o nečem drugom. 

Dnevnik.ba

Tagovi: