Article_Top_970x250

"Pokušat ćemo na ovaj stadion dovesti Ligu prvaka"

osijek predstavio trenera

"Pokušat ćemo na ovaj stadion dovesti Ligu prvaka"

ruj 05, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: NK Osijek

Hrvatski nogometni prvoligaš Osijek predstavio je na gradilištu novog stadiona na Pampasu novog trenera Nenada Bjelicu.

- Dobio sam veliku odgovornost i vjerujem da ću sa svojim radom i svojim suradnicima uspjeti dovesti Osijek gdje pripada, rekao je Bjelica dodavši da su ciljevi visoki, najviši mogući. 

Dodao je kako poznaje osječki mentalitet i poznaje ljude te da misli da će mu adaptacija zato biti nešto lakša. 

- Osijek je kvalitetna ekipa, ali u ovom trenutku ne igramo kako možemo i određene stvari su utjecale na to da ekipa nije bila na nivou, ali ekipa ima potencijala da bude u vrhu hrvatskog nogometa. Moj zadatak je da kvalitetu igrača momčadski podignem na maksimalni nivo i da iz svakog pojedinca izvučem maksimum. Onda će i rezultati biti onakvi kakve svi očekujemo, rekao je Bjelica koji je s NK Osijekom potpisao ugovor na tri godine.

Bjelica je dobio i veće ovlasti koje su na tragu engleskog menadžmenta.

- Dobio sam odgovornost da vodim sportsku politiku NK Osijeka. To znači da ću se baviti raznim segmentima, svima što se tiče sportskog dijela. To znači škola nogometa, prva ekipa, B ekipa. Imam odgovornost da postavim ljude koji će dovesti Osijek na mjesto koje mu pripada. Isto tako i kod dovođenja igrača, sve u suradnji sa svojim suradnicima, rekao je novi trener Osijeka.

Dodao je da je NK Osijek ambiciozan projekt, te da se on vodi: zamisli nemoguće da bi ostvario najveću razinu mogućeg.

- Bit ćemo fokusirani na sebe i pokušati na ovaj stadion dovesti Ligu prvaka. To bi bilo ostvarenje sna, rekao je Bjelica koji će se s igračima vidjeti u ponedjeljak. 

Istaknuo je i da u NK Osijek dolazi šest ljudi s kojima je radio i vodio Dinamo i u koje ima maksimalno povjerenje.

Dnevnik.ba