Article_Top_970x250

Poginuli otac i majka, njihova beba i dvogodišnja kći te majčina sestra

crna kronika

Poginuli otac i majka, njihova beba i dvogodišnja kći te majčina sestra

kol 12, 2017
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Reuters

Nijemci ne pamte ovakvu tragediju na cestama.

Unatoč tome što se na njemačkim cestama, kao i općenito našim cestama u svijetu, često događaju prometne nesreće koje osim velikih materijalnih šteta odnose i mnogo života, prometna nesreća koja se jučer dogodila na glavnoj cesti 361 između Nagolda i Mötzingena šokirala je njemačku javnost.

Nijemci ne pamte ovakvu tragediju na cestama – u samo jednoj sekundi jedan kamion  s lica zemlje izbrisao je cijelu jednu mladu peteročlanu obitelj iz okruga Constance koja se vraćala s izleta niti ne sluteći da će im tako lijepo priveden dan biti i posljednji u životu - od dječačića rođenog prije samo nekoliko tjedana, njegove dvogodišnje sestre, njihove mame i tate od 25 i 22 godine te majčine sestre, 17-godišnje tinejdžerice. 

PRIZOR KAO IZ HOROR FILMOVA

Svjedoci tvrde da ovakav prizor nikada nisu vidjeli pa čak niti u scenariju najgoreg horor filma. Naime, u jednoj sekundi automobil je za cijelu obitelj, čiji identitet još nije objavljen, postao prava obiteljska grobnica. Strašna prometna nezgoda dogodila se na glavnoj cesti 361 između Nagolda i Mötzingena (Baden-Württemberg) kada se kamion za odvoz otpada zbog velike brzine u zavoju prevrnuo na osobni automobil VW Golf.  Kako tvrde svjedoci, kamion je naglo  ubrzao u zavoju, prevrnuo se te udario u automobil. Vozač kamiona i jedan prolaznik lakše su ozlijeđeni, a vozač je u teškom stanju šoka prevezen u bolnicu. Nesreća se dogodila u industrijskoj zoni grada Nagold, jugozapadno od Stuttgarta., piše Hassan Haidar Diab na portalu večernji.hr

NAKON ŠTO JE DIZALICA PODIGNULA KAMION, SPASIOCIMA SE UKAZALA PRAVA SLIKA UŽASA...

Glasnogovornik policije kazao je kako je kamion, koji je prevozio 26 tona smeća i glomaznog otpada, iz još nepoznatih razloga naglo povećao brzinu u velikom zavoju što je bio razlog njegovog prevrtanja na osobni automobil u kojem nije nitko imao šanse da preživi.  Nesreća nije šokirala samo ljude koji su se zatekli na mjestu nesreće već i policiju i vatrogasce ali i djelatnike hitne pomoći, koji jednostavno nisu mogli suzdržati svoje emocije nakon dolaska na mjesto nesreće vidjevši stravičan prizor. 

Nakon što je dizalica podignula kamion, spasiocima se ukazala prava slika užasa i smrskani automobil u kojem se nalazila peteročlana obitelj. Prizor je bio toliko strašan, jer su se tijela poginulih totalno izmiješane sa željezom.   Na mjesto velike tragedije ubrzo su stigla i dva helikoptera, međutim nisu imalo koga prevesti do bolnice ali niti do mrtvačnice jer su vatrogasci morali izrezati automobil na dijelove kako bi se mogli izvaditi komadi smrskanih tijela  unesrećenih.

I.Cr./Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250