Article_Top_970x250

Plazibat ogorčen snimkama iz Kaštela: "Bit će vam lipo kad vam dođem tamo"

instagram

Plazibat ogorčen snimkama iz Kaštela: "Bit će vam lipo kad vam dođem tamo"

kol 31, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Screenshot

Jedan od najboljih kick-boksača svijeta, Antonio Plazibat, nije mogao prešutjeti snimku koji se jučer pojavila u hrvatskim medijima. Podsjetimo, dvojica mladića su se fizički iživljavala nad mladićem s posebnim potrebama tražeći od njega novac. Uhićeni su.

Jedan od najboljih boraca najpoznatije kick-boks organizacije Glory putem Instagram Storyja obratio se nasilnicima.

-Koji ste mangupi a? Vas četvorica tuče jednoga, je li? Bit će vam lijepo kad vam ja dođem malo pokazati kako se baca high-kick, kroše, gdje se drže ruke, kako se vrte kružni… Glupani mali. Ovo toliko boli kad gledaš da sam sad u Splitu ja bih vas tražio, a ne policija, retaji je**ni, da bili retaji. I čuo sam da neko od vas neki sport borilački trenira, kickboks il’ nešto. Kako te nije sramota? Umjesto da zaštitiš i staneš u obranu ti tučeš okolo. Jel te sramota? Doći ću ti ja pokazat’ malo na sparing kako se tuče i radi, šta treba napravit – poručio je ogorčeni Plazibat.

-Čist račun duga devetka, zamisli face velike. Imat ćeš besplatne lekcije kickboxa od mene i ti i kosati i dva debila šta snimaju i stoje sa strane – nastavio je Plazibat te nakon toga uputio i poruku za pretučenog mladića: – Ako ko zna maloga sa snimke ili ako ovo vidi slobodno se javi ako ikad išta bude trebalo. Drži se i vidiš da je cijela Hrvatska uz tebe.- dodao je Plazibat.

Dnevnik.ba