Article_Top_970x250

Peti ciklus Mostar STEAM Team programa

najava

Peti ciklus Mostar STEAM Team programa

lis 21, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Peti ciklus Mostar STEAM Team besplatnog programa trajat će od studenoga 2019. do lipnja 2020. godine u organizaciji Američkog kutka Mostar, a prijave su otvorene do ponedjeljka, 28. listopada.

Mostar Znanost-Tehnologija-Inženjerstvo-Umjetnost-Matematika (STEAM) Team je program stjecanja vještina koji za cilj ima okupiti učenike osmih i devetih razreda osnovnih škola i prvih i drugih razreda srednjih škola na širem području grada Mostara, prenosi Fena.

Ovaj program mladima će pružiti mogućnost pohađanja besplatnih interaktivnih, kreativnih i IT radionica unutar dobro opremljenih prostorija Američkog kutka, priopćeno je iz tog kutka.

Prijavni formular popunjava predstavnik nastavnog i administrativnog osoblja osnovne ili srednje škole koja želi sudjelovati u programu, a prijava podrazumijeva imenovanje kontakt-nastavnika te imenovanje 10 učenika kojima će biti pružena prilika za učenje u Američkom kutku Mostar.

Inače, navedeni program je kroz prethodna četiri ciklusa okupio preko 500 učenika i učenica iz 20 osnovnih škola sa šireg područja grada Mostara, koje su djelovale u parovima i sudjelovale u radionicama 3D modeliranja, fotografije i foto-uređivanja, audio i video produkcije te likovnim radionicama, stoji u priopćenju.

Dnevnik.ba

Tagovi: