Article_Top_970x250

Pervan zbog oklade drastično promijenio imidž

VIŠE NIJE BRADONJA

Pervan zbog oklade drastično promijenio imidž

svibnja 18, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Gledatelji su u komentarima ispod videa emisije objavljenog na YouTubeu pisali kako su iznenađeni Pervanovim potezom

Komičar Željko Pervan izgubio je okladu s kolegom Mladenom Horvatom s kojim se u emisiji 'Pervanova dnevnika' koja se prikazuje na Z1 televiziji kladio je li premijer Andrej Plenković viši od predsjednika Zorana Milanovića.

Pervan je zbog gubitka oklade morao obrijati bradu i brkove, jer nije bio u pravu kada se kladio da je predsjednik Milanović viši od premijera Plenkovića.

- Izgledam kao baba iz toplica, poslije 31 godine izgubim okladu. Predsjedniče, hvala vam što ste niži od Plenkovića, bio sam siguran da ste viši. Koga si uopće pitao da doznaš je li Milanović 189 cm visok? - pitao je Pervan kolegu Horvata i dodao da on nikada od njega ne bi tražio da se obrije kad bi izgubio okladu, prenosi Jutarnji list.

- 31 godinu nosim bradu i onda me ovaj bivši bradonja natjera da obrijem bradu. Gledaj kako sad izgledam, kao Čobanković. Ti si me natjerao da se kladim. Nemoj da te vidim da uživaš u ovome - kazao mu je Pervan.

Gledatelji su u komentarima ispod videa emisije objavljenog na YouTubeu pisali kako su iznenađeni Pervanovim potezom, ali i da im se sviđa njegov novi izgled. 

dnevnik.ba

Tagovi: