Article_Top_970x250

Pernar uhvaćen bez karte u tramvaju

kontrolor ga pustio

Pernar uhvaćen bez karte u tramvaju

velj 12, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Facebook

Ivan Pernar i danas je s ekipom na Facebooku podijelio dio svoje svakodnevice. Pernar je opisao situaciju iz zagrebačkog tramvaja u kojemu se često vozi, ali, kako kaže, ne kupuje karte. Danas ga je uhvatio kontrolor.

"Sad je u tramvaju ušao kontrolor i pitao me za kartu, rekao sam mu da ja iz političkih razloga ne plaćam kartu, nasmijao se i rekao da razumije moj pogled. U tom trenutku jednostavno sam osjetio da je dobar tip, da nije kvaran i loše sam se osjećao radi njega jer čovjek samo radi svoj posao", započeo je Pernar.

"Tada sam se ustao sa svog mjesta i rekao - gle, stvarno se ne radi o lovi, mogu platit kartu za sve koji su u tom tramvaju, a švercaju se, ali ne za sebe jer ja to uistinu radim iz političkih razloga, a ne iz škrtosti. Međutim, igrom slučaja, svi drugi putnici su imali pokaze/karte, tad sam mu rekao da nije do mene, da sam imao dobru volju. Rukovali smo se na kraju i pozdravili",  zaključio je.

Pernarovu objavu lajkalo je nekoliko stotina ljudi, ali mnogima se nije svidjelo ono što je ispričao.

"Znači pokvareni kontrolor ne naplati kaznu poznatoj osobi iako mu još naglasi da ima novca, dok bi meni i sličnima naplatio i ako bi rekli da nemamo novaca. Sad budi korektan pa prijavi tog dobrog čovjeka jer koliko god dobar bio ne radi pošteno svoj posao", napisao mu je jedan pratitelj.

Dnevnik.ba

Tagovi: