Article_Top_970x250

Pedofil iz Bileće djevojčici (12) slao gnjusne poruke, njezin otac - policajac ga premlatio

pedofilija i fizički napad

Pedofil iz Bileće djevojčici (12) slao gnjusne poruke, njezin otac - policajac ga premlatio

ruj 14, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ilustracija: Arhiva

Kada je otac 12-godišnje djevojčice, inače policajac, otkrio poruke i fotografije neprimjerenog sadržaja na njenom mobitelu, pronašao je i pretukao 24-godišnjaka koji joj je to slao.

Policija iz Trebinja, u suradnji s Odjelom za visokotehnološki kriminal MUP-a Republike Srpske, istražuje slučaj dječje pornografije, koji je rezultirao fizičkim napadom. Naime, 24-godišnji M.Z. iz Bileće slao je gnjusne poruke, pa i fotografije neprimjerenog sadržaja 12-godišnjoj djevojčici putem Vibera. Kad je to otkrio, njen otac, inače policajac u Bileći, pronašao je mladića i prebio ga, nanijevši mu teške tjelesne ozljede.

“U njezinom mobitelu pronađeno je više od 60 različitih poruka koje su djevojčici pristizale duži vremenski period”, potvrdili su izvori iz policije za Nezavisne novine.

Otac osumnjičenog mladića pokušao je pregovarati s policijom te im ponudio da odustanu od slučaja, kako on ne bi tužio policajca koji mu je pretukao sina. Iz policije su odbili tu “ponudu” te cijeli incident prijavili okružnom tužiteljstvu.

Dnevnik.ba