StoryEditor

Par se selio 18 puta u tri godine zbog ženinog straha od žohara

Piše D  /  20.04.2021., 12:04h

Par u indijskom Bhopalu dugo se nadao da će pronaći kuću bez žohara, no muž se sad sprema podnijeti papire za razvod, piše Oddity Central, prenosi Index Magazin.

Suprug, koji radi kao softverski inženjer, postao je svjestan fobije svoje supruge - koja zapravo ima ime, katsaridaphobia - brzo nakon njihovog vjenčanja 2017. godine. Jednog je dana počela vrištati i pobjegla iz kuhinje te uplašila sve u kući. Tvrdila je kako je vidjela žohare i odbijala se vratiti u kuhinju te inzistirala na pronalasku novog doma.

Par se prvi put preselio 2018. godine, no nije trebalo dugo da žena ponovo spazi žohare u novoj kući pa su se preselili ponovo. Navodno su se selili čak 18 puta, a mužu je zatim dodijalo.

Ženu je odveo kod nekoliko psihijatara, no ona je navodno odbijala uzimati propisanu terapiju. Njezin ekstremni strah počeo je utjecati i na vezu para, a njihov brak sad je na rubu propasti.

Žena tvrdi da njezin suprug ne razumije problem i pokušava je proglasiti mentalno bolesnom, dok je njemu dosta selidbe i sprema se predati papire za razvod.

Dnevnik.ba

18. rujan 2021 05:37