Article_Top_970x250

Pamela Ramljak pokazala kako je uredila golemu terasu svojeg novog stana i zadivila pratitelje: „San snova“

celebrity

Pamela Ramljak pokazala kako je uredila golemu terasu svojeg novog stana i zadivila pratitelje: „San snova“

svibnja 04, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Pamela Ramljak je na Instagramu pokazala kako je uredila veliku terasu stana u koji se uselila prošle godine.

Pjevačica Pamela Ramljak prošle se godine uselila u novi stan na sjeverozapadu Zagreba kojim se rado hvali na svojem Instagramu.

A nakon što je pokazala sve prostorije u stanu, sada je na društvenoj mreži otkrila i kako je uredila terasu, piše Dnevnik.hr.

"Svi znate koliko volim uređivati terase i balkone. Kad smo došli pogledati ovaj stan, zaljubili smo se u ovu terasu. Ima i natkriveni i otvoreni dio i stalno smo tu", napisala je Pamela uz fotku svoje goleme terase koju je opremila pletenim sivim namještajem sa šarenim jastucima i stolcem za ljuljanje u obliku jajeta te je dodala: "Spremni za uživanje na suncu".

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

"Jako ti je lijepo tu", "Predivno", "Terasa ti je san snova", "Divota", pisali su joj pratitelji ispod fotke za koju je skupila i nekoliko tisuća lajkova, a mnogi su joj priznali i da joj zavide na terasi.

Bivša pjevačica grupe Feminem slično oduševljenje izazvala je i drugim fotkama svojeg stana, a posebno kupaonom koju je sama opisala kao svoj maleni kućni spa.

Inače, Pamela je je od 2013. godine u braku s Mladenom Salajsterom s kojim je u kolovozu prošle godine dobila kćer Mariju, a zajedno imaju i sina Antuna.

Dnevnik.ba