Article_Top_970x250

Ovako izgleda žena nakon 36-satnog porođaja

"vrijedilo je"

Ovako izgleda žena nakon 36-satnog porođaja

lip 16, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Instagram

"Sve se događa brzo - dobro, loše, uzbuđenje, bol… Uz hormone, adrenalin, strah i kaos lako je zaboraviti i cijeniti ono kroz što je vaše tijelo upravo prošlo".

Teri-Ann Michelle u ožujku ove godine rodila je svog drugog sina. Porođaj je trajao 36 sati. Izmučenu majku s novorođenčetom u naručju fotografirao je suprug, a nedavno je tu fotografiju objavila na Instagramu kako bi pokazala kako je izgledala.

"Dok su svi oko mene čistili i obavljali papirologiju, za mene je vrijeme stalo dok sam prvi put hranila sina. Adrenalin je opadao, epiduralna anestezija je gubila učinak, a cijelo tijelo mi je bilo mrtvo. Bila sam iscrpljena kao nikad u životu, ali vrijedilo je", napisala je Michelle.

Pojasnila je da porođaj donosi vrtlog emocija i osjećaja.

"Sve se događa brzo - dobro, loše, uzbuđenje, bol… Uz hormone, adrenalin, strah i kaos lako je zaboraviti i cijeniti ono kroz što je vaše tijelo upravo prošlo", dodala je. 

Upravo zbog toga odlučila je objaviti ovu fotografiju, kako ne bi zaboravila taj trenutak.

"Nisam znala da je suprug uopće snimio ovu fotografiju. I kad sam je prvi put vidjela, preplavili su me osjećaji i vratila sam se u taj trenutak koji bih vjerojatno zaboravila", zaključila je, prenosi Index Mame.

Dnevnik.ba