Article_Top_970x250

Ovaj Brozovićev suigrač je milijunaš, a u šest godina nema niti minut igre već samo jedan crveni karton

posao iz snova

Ovaj Brozovićev suigrač je milijunaš, a u šest godina nema niti minut igre već samo jedan crveni karton

lip 30, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Tommaso Berni jedan je od onih golmana koji se nije baš previše uznojio u svojoj igračkoj karijeri. Samo u posljednjem klubu, milanskom Interu, još uvijek čeka na debi iako je tamo još od 2014. godine. A novac redovito sjeda na tekući račun...

Wimbledon, Braga, Torino i Inter. Četiri kluba, ukupno 11 godina vjernosti i ukupno - jedan nastup! Taj 37-godišnjak se nešto više naradio u sezonama od 2003 do 2006. godine, kad je skupio 82 nastupa (Ternana), a sve ostalo je za zaborav, prenose Sportske novosti.

Nakon niza godina nepojavljivanja u "javnosti", Talijan se pobrinuo za svoju minutu slave kad je u duelu Parme Intera pokupio crveni karton, pa su se mediji opet raspisali o njegovoj ulozi u klubu.

Godišnje zarađuje 200.000 eura, što nije neki novac za Inter, ali je činjenica da ipak dobije nekih 30.000 KM mjesečno doslovno - za ništa.  Za neke, barem sudeći prema reakcijama s društvenih mreža - posao snova.

"U šest godina skupio je dva crvena kartona i niti minutu igre, a u isto vrijeme uzeo je oko milijun eura! Pa čovjek je car!", komentiraju fanovi.

Treći vratari rijetko dobivaju priliku i možda on sam i nije baš toliko sretan koliko se sve to potencira, a možda je i prihvatio svoju ulogu s kojom ipak može lagodno živjeti. Ulogu plaćenu kao da je najcjenjeniji kardiolog u državi, na primjer, a da za to mora samo sjediti na klupi...

Dnevnik.ba