Article_Top_970x250

Otvoren natječaj za 21. Mediteran Film Festival

široki brijeg

Otvoren natječaj za 21. Mediteran Film Festival

sij 17, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: FENA

Otvoren je natječaj za prijavu dokumentarnih filmova za 21. Mediteran Film Festival, koji će od 19. do 22. kolovoza 2020., biti održan u Širokom Brijegu.

Na natječaju mogu sudjelovati autori dokumentarnih filmova iz mediteranskih zemlja koji svoje prijave pošalju do 20. svibnja 2020. godine. Detalji o uvjetima prijave, kao i sama prijavnica, nalaze se na web stranici Festivala (www.mff.ba). 

Mediteran Film Festival dijeli filmove u natjecateljskom programu u dvije kategorije – selekciju kratkog dokumentarnog filma, u trajanju do 30 minuta, te selekciju dugog dokumentarnog filma, u trajanju više od 30 minuta. Selektor festivala pregledati će sve filmove koji budu poslani najkasnije do 20. svibnja 2020. i čija prijava bude ispunjavala sve zadane uvjete.

O najboljima će za vrijeme 21. MFF-a odlučivati šesteročlani međunarodni žiri, koji će ocjenjivati filmove iz obje selekcije te tako dodijeliti MFF projektor u dugometražnoj, odnosno kratkometražnoj selekciji. Treću nagradu, tradicionalno, svojim glasovima za omiljeni film dodijelit će publika Festivala, najavili su organizatori, prenosi FENA.

Dnevnik.ba