Article_Top_970x250

Otkriveno zašto je ljetos propao Mandžin transfer u United. U siječnju druga šansa...

previsoki zahtjevi

Otkriveno zašto je ljetos propao Mandžin transfer u United. U siječnju druga šansa...

lis 31, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: PA/Pixsell

Mandžo je još ljetos bio blizu prelaska na Old Trafford, ali crveni vragovi nisu htjeli pristati na njegove financijske uvjete.

Mario Mandžukić donedavno je bio miljenik navijača Juventsa, a sada je pao u drugi plan i uopće ne igra.

Novi trener gura svoga miljenika Goznala Higuaina, a Mandže u posljednje vrijeme nema ni u zapisnicima. Juventus ga nije ni prijavio za nastup u Ligi prvaka.

Poslana mu je jasna poruka da nema budućnosti u klubu pa preostalo vrijeme do početka prijelaznog roka može iskoristiti za pronalaženje novog kluba. Manchester United zainteresiran je za bivšeg vatrenog, a sada talijanski i engleski mediji donose nove detalje.

Navode da je Mandžo još ljetos bio blizu prelaska na Old Trafford, ali da crveni vragovi nisu htjeli pristati na njegove financijske uvjete. Tvrde da je Mandžukić tražio 300.000 funti tjedno što je više od 15 milijuna funti ili 18 milijuna eura godišnje.

No, napominju i da je Mandžukić sada drastično smanjio financijske apetite kako bi na zimu ostvario transfer na Old Trafford. Vjeruje se i da će dovoljno isplatiti oko 12 milijuna eura Juventusu kako bi ga pustio da ode, prenosi vecernji.hr.

Podsjećamo, Mandžukić je u Juventusu od 2015. godine i od tada je za staru damu odigrao 117 utakmica i zabio 30 golova. Ranije je igrao za Atletico, Bayern, Wolfsburg, Dinamo, Zagreb i Marsoniju.

Dnevnik.ba