Article_Top_970x250

Otkrila da joj je suprug gay nakon 15 godina braka: "Sad smo najbolji prijatelji"

velika britanija

Otkrila da joj je suprug gay nakon 15 godina braka: "Sad smo najbolji prijatelji"

sij 19, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Žena iz Velike Britanije kojoj je suprug nakon 15 godina braka otkrio da je homoseksualac otkrila je kako je preboljela slomljeno srce i postala najbolja prijateljica s bivšim.

Carolyn Hobdye iz North Yorkshirea pojavila se u showu Steph's Packed Lunch jučer, gdje je govorila o tome kako je preboljela osjećaj da joj je čitav život bio laž. Kaže kako nije ni slutila da je njezin suprug gay kad ga je upoznala iako je on znao za svoju seksualnu orijentaciju otkako je bio tinejdžer, prenosi Index.hr.

Carolyn kaže kako je s godinama počela osjećati nedostatak intime u braku pa je završila u aferi. Mislila je kako je potpuno kriva za krah njihovog braka, no par je nastavio živjeti zajedno. Tek šest godina kasnije, kaže, otkrila je u njegovom telefonu poruke koje je slao muškarcu te shvatila da je imao aferu.

Voditeljica ju je zatim pitala je li se zbog te spoznaje osjećala bolje, no ona je rekla kako joj je bilo još gore jer je osjećala kao da joj je čitav život bio laž. No istovremeno, kaže, bila je tužna zbog njezinog partnera koji se morao skrivati čitavo vrijeme. "Ja sam zapravo bila njegova druga supruga, pa je prolazio kroz to već neko vrijeme", rekla je.

Kaže kako je tad shvatila da ga i dalje voli zbog istih stvari, kao što su njegov smisao za humor i intelekt. "On je i dalje bio osoba u koju sam se zaljubila unatoč svemu što se dogodilo i, iako sam ga voljela na drugačiji način nego dok smo bili zajedno, još uvijek sam ga voljela."

"Samo održavanje te veze i ostajanje u dobrim odnosima činilo mi se važnijim od bilo kakve ljutnje", rekla je te dodala kako su danas najbolji prijatelji.

Dnevnik.ba

Tagovi: