Article_Top_970x250

Osvojio milijun na 'Tko želi biti milijunš?', Znate li Vi točan odgovor?

nakon 14 godina novi milijunaš

Osvojio milijun na 'Tko želi biti milijunš?', Znate li Vi točan odgovor?

ruj 12, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Screenshot: YouTube

Učitelj Donald Fear u britanskoj verziji popularnog kviza "Tko želi biti milijunaš" osvojio je milijun funti, a zadnji put je neki natjecatelj kući iz ovog kviza odnio milijun prije 14 godina.

Donaldov nastup oduševio je sinoć gledatelje kviza i na putu do milijuna ovaj učitelj povijesti iskoristi je samo jedan džoker i to onaj pola - pola.

Njegovim znanjem i brzinom odgovora bio je iznenađen i voditelj kviza Jeremy Clarkson i rekao mu je da je on enciklopedija s brkovima i bio je iznenađen što je s takvom lakoćom i bez imalo nervoze i dvojbe odgovarao na sva pitanja. 

Pitanje za milijun funti glasilo je: Koji je gusar 1718. godine umro kod obale današnje Sjeverne Karoline? Ponuđeni odgovori su bili Calico Jack, Blackbeard, Bartholomew Roberts i Captain Kidd, a točan odgovor je bio Blackbeard i Donald je rekao kako je odgovor na pitanje znao i prije nego su se otvorili odgovori.

Ispričao je kako je baš prošle godine jednom razredu predavao o ovoj temi i bio je siguran u svoj odgovor. Kaže kako planira 70 posto osvojenog iznosa podijeliti s obitelji, a ostatak će potrošiti na ugodnu mirovinu u koju planira otići za dvije godine kada napuni 60 godina.

Sa suprugom Debbie s kojom ima četvero djece, uskoro će u kamperu krenuti na odmor, a sada će si konačno priuštiti i novi kamper. Dio odmora provest će i sa svojim bratom Davyth kojeg se gledatelji u Velikoj Britaniji također sjećaju kao natjecatelja u ovom istom kvizu i on je kući otišao s pola milijuna funti.

Dnevnik.ba