Article_Top_970x250

Opčinjena Ronaldom: Zaljubljena sam, želim imati aferu s njim

šalje mu pisma

Opčinjena Ronaldom: Zaljubljena sam, želim imati aferu s njim

tra 02, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Instagram

Srpkinja Biljana Dragaš iz Novog Sada obožava Cristiana Ronalda.

Upoznala ga je prije dvije godine, a priliku za novi susret imala je prošloga tjedna kad je reprezentacija Portugala boravila u Srbiji. Ta utakmica kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru završila je 2:2.

Ronaldu je poništen čisti gol zbog čega je bacio kapetansku traku i ranije napustio teren. Ipak, Portugalac je i ovaj put našao vremena za selfie s velikom obožavateljicom.

"Sačekala sam ga na aerodromu. Kada sam ga ugledala u autobusu, komunicirali smo rukama. Htjela sam ući u autobus i to sam mu pokazala, ali mi je on rekao da je to nemoguće izvesti. Željela sam doći do njega", rekla je za Kurir Biljana.

Ronalda upoznala prije dvije godine

Cristiana Ronalda obožava i nastoji ga pratiti svakom prilikom. Upoznali su se prije dvije godine kada je Portugal gostovao u Srbiji, a ponekad ide na njegove klupske utakmice.

"Bila sam u Budimpešti kada je igrao pa u Torinu. Volim ga odavno. Vodila sam čak i njegovu fan stranicu. Prvi put smo se upoznali u Budimpešti. Tada se nismo slikali, vidjela sam ga samo usput. Prije dvije godine kada je dolazio, mahnuo mi je da priđem. Prepoznao me je, ali možda to nije dobro da se zna."

Tvrdi da želi imati aferu s njim. Ronaldo je dugo u sretnoj vezi s Georginom Rodriguez, no Biljanu to ne smeta.

"Zaljubljena sam u njega. Vjerojatno je i on to shvatio. Voljela bih imati neku aferu s njim. On izgleda baš kao pravi muškarac, pun je pozitivne energije. Sviđa mi se kako šeta, kako prilazi. Muževan je i sviđa mi se svaki njegov pokret. Posebno mi se sviđa što ostavlja srce na terenu."

"Imam neku komunikaciju s Ronaldom, ali to sad nije bitno"

Biljana Ronaldu šalje pisma i fotografije.

"Nisam imala ništa s njim, ali sam ga jako puno puta vidjela. Poklonila sam mu neku sliku, pismo, ali to je tajna što sam mu napisala. Ja ga pratim i na Instagramu, ali on mene ne. On gleda priče na fan stranicama. Bila sam u kontaktu s jednim boksačem koji je prijatelj s njim. Imam neku komunikaciju s Ronaldom, ali to sad nije bitno. Možda ću otići u Španjolsku. Sada zbog korone je malo teže, ali voljela bih pričati s njim puno više. Taj trenutak kada sam ga zagrlila je nešto neopisivo. Jako je lijepo što mi se to dogodilo. Tresla sam se od uzbuđenja. Htjela sam ga sresti pa sam samo zbog toga unajmila sobu u istom hotelu gdje je i on bio. To su veliki troškovi, ali izdvojila sam za to."

Dnevnik.ba